Menu
CamperverhuurAmerika

Welke camper huur ik in Amerika?

Wordt het een C class, B-Class of toch een A class buscamper

Er worden in Amerika vele types campers verhuurd. Globaal zijn ze op te delen in een C class, B class en A class buscampers.

De meestverhuurde campers zijn van het type C-class, ook wel de standaard camper genoemd. Dit is een camper met alkoof, een ruimte waar je bovenin de bestuurderscabine kan slapen.

De B class wordt vaak gehuurd door stellen, het is een over het algemeen wat kleinere handzame camper zonder alkoof. Als u hiermee door de bergen rijdt heeft u een vrijer uitzicht dan met een C class camper. Het nadeel is dat je minder slaapplekken hebt.

De A-class campers, ook welo buscampers genoemd zijn vaak erg grote camepers van dik 9 meter met veel binnenruimte, ideaal voor een groot gezin.

De campermannen van CamperverhuurAmerika.nl zijn de plas overgevlogen om daar korte video-impressies van de campers te maken.

De videos duren zo'n 2 a 3 minuten, in eigen woorden vertellen we wat de voor en na-delen van de camper zijn. Beeld geeft vaak een beter idee dan woorden.Wij winden ere geen doekjes om als we iets niet handig vinden, maar zullen ook zeker laten zien wat we goed bedacht vinden aan een camper, kijk zelf.

Welke leverancier is voor mij het meest geschikt?

Onze website vergelijkt vele leveranciers, er is veel verschil tussen de verschillende loeveranciers, bij de éne rijdt u in een gloednieuwe camper terwijl u bij de ander een camper met al heel wat kilometers ervaring mee krijgt

Om u een beeld te geven hebben we de campers in categoriën ingedeeld. We beginnen bij de Backpacker verhuurder, het moet goedkoop zijn, de kwaliteit maakt u niet zoveel uit. Dan komt de budgetverhuurder, wat bnetere kwaliteit dan een backpacker camper, maar de prijs is voor u nog steeds heel belangrijk. De basisverhuurder, bijvoorbeeld Cruise, ze verhuren campers die nieuw zijn, maar ook die al vier jaar rondrijden. Een goede verhuurder, de campers zijn wat nieuwer, u zult netjes worden behandeld. Tot slot een Premium verhuurder, alles klopt, de campers zijn nieuw, voorzien van diverse opties, personeel helpt u goed, vaak is de prijs van deze premium verhuurders wat hoger.

Jorden en Roderick in Calgary

De camperverhuur maatschappijen

Naast op YouTube vindt u de filmpjes van de campers ook op onze website www.camperverhuuramerika.nl, we hebben nu alleen nog filmpjes van CruiseAmerica, binnenkort zullen we ook impressies van diverse andere verhuurders in Amerika maken.

CruiseAmerica T17
Voor de campers van CruiseAmerica klik hier CruiseAmerica

 

Voor alle camperfilms van camperverhuurwereldwijd op YouTube klik hier YouTube

Mocht u naar aanleiding van de filmpjes nog vragen of tips (nodig) hebben,u kunt ons bereiken via info@camperverhuurwereldwijd.nl op 035-7503221


CamperverhuurWereldwijd CamperverhuurAmerika.nl is partner van Travelhome - ANWB, lid van SGR en ANVR ©